fbpx

Våra Turer

Riksgränsen and Björkliden

Riksgränsen och Björkliden är mest känt för sin skidåkning, men har även många leder som är som gjorda för cykling och mountainbike turer. De vältrampade stigarna som vandrare nött på år efter år är perfekta för mountainbike. Här får du både lätt och mer teknisk terräng. Från cykelsadeln hinner du se tredubbelt mer av vad områdena har att erbjuda. Här finns till exempel Rallarvägen som av många anses vara en av Sveriges bästa cykelleder sett till längd och upplevelse.

Tänk dig en sex mil lång ringlande stig som tar dig genom ett böljande landskap bestående av fjällskog, myr, raviner och längs med stupande bergssidor. Inom räckhåll har du både alpin terräng norska fjordar och hav. Du kan rasta vid fjällbäckar och dricka det friska vattnet medan du njuter av landskapet och tystnaden. Från slutet av maj till slutet av juli är det ljust dygnet runt och du kan aktivera dig 24/7 om du så önskar. Det finns oräkneliga sjöar att fiska eller paddla i och framåt hösten kan du se norrskenet dansa över himlen.

Riksgränsen

Dom flesta av våra mountainbiketurer utgår från Riksgränsen. Här finns service som hotell, restaurang, butik etc. året om. Tåget mellan Narvik – Luleå – Stockholm – Göteborg stannar här och den närmaste flygplatsen är Kiruna Airport.

Björkliden

Björkliden har hotell och enklare service. Några av våra turer utgår ifrån Björkliden med transfer från Riksgränsen.

Östersund - Åre

Upplev mer av Östersund/Frösön på E-mountainbike med guide.

Läs mer!

Contact us!

Feel free to contact us with any questions you might have.
We are happy to help out in any way! Tel:+46(0)705382779